Verkoop Andere (Grond), el ostional, Rivas, Nicaragua, frente a la bahia

Verkoop - Cod. 32660

  • Typologie: Andere (Grond)
  • Gebied: 1920 m²
  • Getal kamers: 0
  • Verdieping: 0

DE Ostional
Veel van het strand voor de kust van Playa Ostional slechts 9 kilometer van de grens met Costa Rica (EL NARANJO). Land met water en elektriciteit utilities beschikbaar. Uitstekend geschikt voor het bouwen van het toerisme project, Villas of Bungalows. Het land maakt deel uit van een onderdeel, hebben zeer goede locatie waar ze zijn cornerbacks en hebben een hoogte van 8 meter en bossen en jungle omgeving. De afstand tot het strand is 70 meter afstand en vanuit elk punt dankzij de hoogte waarop het land zich bevindt. De kleine nabijgelegen stad El Ostional (min of meer 900 personen) geeft een warme en populaire sfeer. De stad ligt achter het strand, en is een glimlach en soms timide community, waar u de echte charisma van de visserijgemeenschappen in de Stille Oceaan kan waarderen. Het is het grootste deel van de bevolking die zich bezighouden met ambachtelijke visserij, landbouw en ontwikkeling van het plattelandstoerisme
Het is een rustige en veilige gemeenschap voor bezoekers. Playa El Ostional is een baai meer dan 2 kilometer lang met een halfronde vorm die alles biedt wat u op zoek bent naar een vakantieganger, fijn zand, brede strand, mangrovebossen, een rivier zoetwater rotsen en zijn omgeving is landelijk met veel bewaard gebleven vegetatie en fauna. Twee km afstand ligt het natuurreservaat "FLOWER", waar schildpadden hun eieren leggen.
Al in de Costanera snelweg bouw; de eerste tranche van 34 km vanaf de grens met de oranje COSTA RICA (A 9 km van El Ostional) naar San Juan del Sur en eindigde in 2017.
 In verschillende advertenties in El Nuevo Diario over het indrukken van de regering om nieuwe investeringen TURISTICA het verminderen van belasting op onroerende goederen, alsmede de kustweg en het belang van de buitenlandse onderneming om te investeren. Zelfs de nieuwe DAGELIJKS Ostional de Bahya wordt aangeduid als "de laatste paradijs TERRESTRE"

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB