Verkoop Hotel, Leon, Leon, Nicaragua, Hostal El Belga Loco, LAS PENITAS

Verkoop - Cod. 37170

  • Typologie: Hotel
  • Gebied: 1290 m²
  • Getal kamers: 8
  • Verdieping: 2

Drie-jaar-oude beroemde hotel (best beoordeeld in het gebied!), In zeer goede staat en volledig uitgerust. Direct aan het rustige strand van het vissersdorpje Las Peñitas, tegenover de Stille Oceaan.
Dicht bij het natuurreservaat van Isla Juan Venado met zijn eiland, mangrove, zijn dieren in het wild, kajak en boottochten, vogels kijken en schildpaddenkwekerij.
20 minuten van de koloniale stad Leon, 2,5 uur van de hoofdstad van Managua, 1,5 uur van geweldige wandelpaden op actieve vulkanen.
8 slaapkamers met eigen badkamers, 2 openbare badkamers, professionele keuken, zwembad, tuin, terras met restaurant tafels en stoelen, strand "ranchos" met schommels en schommelstoelen, hangmatten, ligstoelen en strandmatrassen, gemeenschappelijke ruimte met tv en bibliotheek, bodyboards fietsen.
Goed met pomp, extra pomp voor een goede waterdruk, openbare en privé-parking (met prívate ontspanningsruimte) en internet.
In de buurt van bars en restaurants, surfscholen / surfplanken verhuur, bushalte, handige winkels en een nieuwe kapper / schoonheidssalon.
Onderhandelbare prijs!

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB