Verkoop Huis, Leon, Leon, Nicaragua, Frente Al Juzgado de Leon

Verkoop - Cod. 30236

  • Typologie: Huis
  • Gebied: 262 m²
  • Getal kamers: 3
  • Verdieping: 2

Mooie appartement in Palma Real in Leon-Nicaragua gelegen in het gebied met een hoge toegevoegde waarde met een perceel van 200 m2 en 262 m2 van de bouw, 2 verdiepingen, moderne koloniale houten architectuur, interieur en exterieur gevels van natuursteen, keramische vloer, keuken graniet, traliewerk support hout en glas, 4 terrassen, 1 bar, 1 eetkamer, 3 kamers, 2.5 badkamers en 3 volledige slaapkamers, 1 woonkeuken in pre-sales, op slechts 5 minuten van het centrum van het besteedbaar nciamiento met de bank van je meer vertrouwen.

Een bijzondere gelegenheid! Stop en de vangst van deze unieke droom levend! Let goed op. Kijk alles wat je hebt! Wees snel! De tijd is up! 100% kwaliteit gegarandeerd!. U kunt het beste te kiezen, neem geen genoegen met minder!.

Zijn Model Alexandra uniek en bijzonder!. Enkel voor u en uw gezin., Garage, dubbele beglazing, dicht bij winkels, opslag, dicht bij het openbaar vervoer, airconditioning, dicht bij scholen, terras, keuken, in de buurt van het centrum, terras, jacuzzi

AANTAL BEZOEKERS VOOR DEZE AANKONDIGING

Bezoekers onderverdeeld in land van herkomst

Wijziging tijdsinterval

Navraag doen naar dit object


REALIGRO FREE ADVERT
Ik wil graag soortgelijke objecten per email ontvangen
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Wissen
2005-2019 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB